keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Lahjahuivi

Tässä olisi nyt valmiudessaan anopin lahjahuivi. Loppujen lopuksi olen oikein tyytyväinen siihen vaikka projektin alussa ja puolivälissä turhauttikin.


Olisin siis halunnut kauniin violetin huivin (ehkä enemmän purppuraa) mutta kun sopivan väristä lankaa ei löytynyt valitisin neutraalin harmaan. (Anoppi siis tiettävästi olisi ollut innostunut tuosta purppurasta). Muutamaa päivä työn aloituksen jälkeen anttilaan oli sitten ilmestynyt täydellisen väristä lankaa, mutta en enää viitsinyt ostaa uusia lankoja ja aloittaa alusta. Puolivälissä projektia olin sitä mieltä että työ on kamala ja joutaa kaapin perukoille. No onneksi ihana mieheni jaksoi kannustaa minua ja sain kuin sainkin työn loppuun.Huivi neulahan on tilattu Etsy.com:sta ja onneksi saapui jo eilen perille. Eli saan tänään kääräistyä nämä varmaankin pakettiin odottamaan perjantaita.


Malli - Novitan täältä
Lanka - Novita rose mohair
Fiilis - ihan jees :D


Niin vaikka olevinaan venyttelin tuon kamalan hyvin muotoonsa, niin reunat tuppaa kipristymään. Mikähän tähän olisi avuksi?

3 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Todella onnistunut värivalinta, käy moneen menoon ja ihana lopputulos1

Matleena kirjoitti...

Kivalta näyttää tuo Pashminahuivi harmaanakin, vaikka ei ollutkaan toivomasi väri. Minäkin olen tehnyt Pashminan muutamia vuosia sitten, tein sen miniälleni, lanka ei kyllä ollut mohaisria vaan taisi olla Lanett.

Sinä oletkin näköjään aika tuore bloggaaja, koten voinen toivottaa sinut tervetulleeksi Blogistaniaan! :)

Foxy kirjoitti...

Kiitos kiitos tervetulotoivotuksista, tänään saakin nähdä onko vastaanottaja tyytyväinen huiviin :)