lauantai 10. lokakuuta 2009

lankaostoksilla

Sain vihdoin anopin lahjahuivin valmiiksi! (tai on tällä hetkellä muotoutumassa rahin päällä) Ja viikko on vielä juhliin, jossa sen sitten lahjoitan. Laitan vielä valmiista huivista kuvaa myöhemmin.

Tänään päätin käydä varastoimassa peruslankaa, josta pääsen valmistamaan sukkaa, pipoa ja lapasta itselle sekä pikkusiskoille. Ja nappasinkin anttilasta tällaisen setin mukaani.


Eli kaikki ihan novitaa. Woolia ostin 4 kerää, v-punaista, keltaista ja valkeaa, näistä varmaan lapasta ja pipoa pikkusiskoille. Saa nähdä mitä ideoin. Valkoisesta Annista olisi suunnitteilla tällainen pipo. Seiskaveikasta tulee ihan perussukat varmaankin, joko itselle tai joulusukka projektiin. Sitten tuo cloud luxus, tuntui niin pehmoiselta ja herkullisen väriseltä että oli pakko ottaa sitäkin, täytyy miettiä missä se olisi eniten edukseen.

Ahkerasti olen tässä neulonut joulusukkia. Puikoilla on kahdet sukat. Ihan perussukat sinisestä seiskaveikasta, mitä löytyi kaapista. Ja sitten kokeiluna ensimmäiset kärjestä aloitetut sukkani! Nämä nallesta ja tarkoituksena tehdä putkisukat. Ja joulusukka projektiin, eli vanhuksille menevät nämä.


Eikä ollut edes niin vaikeaa kuin kuvittelin. Luulen että käytän tätä jatkossakin, sillä ei tarvitse mietiä kuinka pitkään varteen lanka riittää.

Tässä sitten mekko, jolle ei edelleenkään ole sopivaa omistajaa. Varsinkin nyt kun kuulin että ystäväni vauva onkin poika. Mutta ehkä tälle löytyy vielä ottaja. Eikä saa häiriintyä mekon ruttuisuudesta, sillä en ole vielä venyttänyt sitä muotoonsa.

Malli - Novita, kevät 2008
Lanka - Mummon kaapista
Fiilis - Tykkään paljon tästä, kunhan vain näkisi sen jonkun pienen neidin päällä :)

Sitten vielä loppuun hehkutusta siitä miten ihana näköala meidän ikkunasta on!

Tulisipa jo talvi ja mäkihyppykisat! :D

Ei kommentteja: