maanantai 19. lokakuuta 2009

Tavallinen päivä

Tänään aloitin uudessa harjoittelu paikassa, jotenkin vaan tuntuu ettei ole intoa heti taas paneutua uuteen, mutta tähän kai täytyy vaan tottua sillä nyt vaan ravataan paikasta toiseen reilu vuosi ja sitten kai valmistutaan.

Jokatapauksessa tänään on ollut aika normi päivä. Kultakin lähti tänään takaisin koulutuksiin, joten saan taas nauttia yksinolosta seuraavat pari viikkoa. Mutta mitä siis siihen normi iltapäivään kuuluu?

Siihen kuuluu peukaloiden neulomisen tuskaa. (Tämä on ehkä number 1 inhokki, neulomisessa) Ja niin tykkäisin tehdä kaikkia ihania lapasia, jos joku muu tekisi ne peukalot. :)
One ready, one to go

No tällaiset lapaset sitten kohta valmistuu, näistä tulee kaveri tälle myssylle
Malli - omaan käteen sopiva, hiukan mukaillen myssyn kuviointia
Lanka - Novita Anni, ~60g
Puikot - 3,5
Fiilis - uuden takin ja myssyn kanssa lumisateeseen!


No tottakai Dr. Phil kuuluu myös tähän iltapäivään syömisen ja neulomisen lomassa

Lisäksi alkoi mietityttää tämä Kunstgarn lanka ja siitä tulossa oleva lehmushuivi. En tiedä pidänkä huivin mallikuviosta kyseisellä langalla neulottuna, tai siitä miten tuo väri tuossa raidoittuu. Lisäksi en pidä kerän oranssista sävystä, joka kuvassa on kyllä vääristynyt. Voisikohan tästä tehdä vaikka sukat tähän tyyliin?

1 kommentti:

Mohariina kirjoitti...

Minusta peukaloita on mukava neuloa, lapasten loppukiri. Ja kun peukalot on valmiit, lapaset on yleensä lankojen päättelyä vaille valmiit.