torstai 26. marraskuuta 2009

ketuttaa

Meillä on ollut tällä viikolla vähän liian pitkiä päiviä koulussa. Oikein suututtaa kun lukujärjestykset pitää olla sellaiset että toisella viikolla istutaan koulussa aamusta iltaan ja tehdään tehtäviä sen jälkeen kotona ja toisilla viikoilla ei sitten ole kuin muutama hassu tunti siellä täällä. Eilenkin päivän pituus oli 8-18(onneksi päästiin edes hiukan aikaisemmin). Lisäksi koulussa olen tietysti neulonut hartiani jumiin ja nyt pitäisi vissiin pitää pinetä taukoa neulomisessa, mutta kun joululahjoja pitää tehdä! Mutta jos totta puhutaan niin olen viime päivinä hemmotellut itseäni villasukilla, pipolla ja toisilla sukilla.

Tässä pipo joka valmistui tovi sitten, ikävää kyllä on se että kävin viikolla ottamassa permanentin ja pipo ei oikein asetu kiharoiden päälle. Täytyy kai odottaa että hiukaset vähän asettuvat :)(Kuvia voi klikata suuremmaksi)
Malli - Joustinneuletta ja helmineuletta
Lanka - Handun alpakkavillalanka, väri autiomaa,autiomaa
Menekki - ~50g
Puikot - 4,5?
Fiilis - ihana!

Lankaa oli aivan ihana neuloa kun on niin pehmeää ja väritkin vaan soljuivat yhteen. Aivan varmasti aion ostaa kyseistä lankaa vielä lisää (mutta ei nyt sillä kukkaro on ihan tyhjä)

1 kommentti:

annnn kirjoitti...

Samaa hartiavaivaa täälläkin; kaverit jo totesivat että älä neulo kun tuut kerta kipeeks, mutta pakko?! Joulun jälkeen ei sitten tehdä varmaan enää mitään kun hartioihin tulee ikilukko :P
Ja koulunkäynnistäkin olen samaa mieltä; meilläkin toiset päivät sisältää tunnin pari, ja toiset on aivan liian pitkiä. Lukujärjestysten suunnittelijat on lahjakkaita tapauksia.