maanantai 9. marraskuuta 2009

Valmista!

Opinnäytetyöni on palautettu! Ihanaa mikä tunne. Enää luultavasti tehdään esitys ja kirjoitellaan kypsyyskoe omasta aiheesta. Sitten on kaikki ohi. On tätä odotettu. Viime viikkoina on tuntunut ettei aika ole riittänyt oikein mihinkään muuhun kuin oppariin, joten luulen että saatan mennä sekaisin tästä vapaa-ajasta :D

No käsityöasiaakin on. Tässä pikkusiskolle joululahjaksi tekemäni pipo.Malli - Pajunkissa pipo by Memmu
Lanka - novita wool, menekki 45g
Puikot - 3?
Koko - n. 4 vuotiaan

Vaikka olen alkanut käyttää hiukan enemmän kaikennäköisiä "ihkulankoja" tulee siitä ihan perus novitastakin kivaa valmista :) Kuviointi ei tässä näy ihan selvästi, mutta väritys on kiva. Mies sanoi että näyttää ihan jäätelöltä.

1 kommentti:

annnn kirjoitti...

Pipo on ihan semmoinen kesätriojätskin värinen :)
Mutta siis, kyselit ohjetta niihin hempeilylapasiin. Novitassa on joskus ollut noihin ohje, ja sen mukaan oon kerran tehnyt. Noi tikuttelin ihan omasta päästä sitten. Tein vaan ensin kaksi ranneosaa, sitten vaan otin ne yhteen´, tavallaan neuloin ne "vierekkäin". Reikähän sinne väliin aluksi jää, mutta sen saa lopuksi otettua kiinni. =) Sitten vaan aloin kavennella. Eli viidellä puikolla kudoin suljettuna neuleena, ja sitten aina kaventelin siinä kohdassa, mikä kuvassakin näkyy.. Aika vaikea sitä on selittää, ei tule minusta ohjeenkirjoittajaa... :) Mutta kokeilemalla pääsee aika pitkälle!