maanantai 14. joulukuuta 2009

Pakkaspäivälle

Joululoma kovasti lähenee, kolme koulupäivää ja sitten saisi autuaat 2,5 viikkoa nauttia lomasta. Reissaamiseslta ei voi välttyä kun ensin pitää matkustaa vanhempien luokse ja sitten joulun jälkeen vielä isovanhempien luokse toiselle laidalle suomea. No junassa on mukava neuloa. Olen säästellytkin itseasiassa ainakin yhtä kivaa projektia joululomaa varten, nyt pitäisi varmaan kehitää vielä se toinen projekti, niin on sitten vaihtelunvaraa.

Sitten tässä yksi päivä ravelryä selaillesani törmäsin maailman söpöimpään pipoon. Pakkohan se oli sitten heti tehdä itsellekin. Varsinkin kun näin pakkasten tultua pitää olla paljon pipoja!


Pahoittelen nämä ainaiset sisäkuvani, mutta kun asuu 8-kerroksessa ei halua lähteä kuvamaan ulos, varsinkin kun valoa on vain hetken eikä kuvaajaakaan tähän hätään ole lähellä.

Malli - I heart pompoms (ravelry)
Lanka - en ole ihan varma mutta luulen että aloitus oli 7 veljestä ja myöhemmin jatkoin jollain ohuemmalla joka oli ihan samaa väriä
Menekki - 110g
Puikot - 4

Luulen että tästä lempparipipo ainakin hetkeksi. Huomasin myös tupsuja tehdessä että kyllä se vaan nuorena sujui paremmin. Vaikka taito oli hallussa niin tulihan niistä vähän kummallisen muotoisia. (Saksilla asia korjaantui)

3 kommenttia:

annnn kirjoitti...

Suloinen pipo! Kun joululahjaruuhkasta selviää, josko sitä tikuttelisi itselle tuollaisen :) Pakkaset nielaisivat ensimmäisen oman palmikkopiponi jonnekin talven syövereihin..

Hanna kirjoitti...

Olipas kivan erilainen ja hauska pipo. Tollaisen voisin kelpuutta itsellenikin =o) t:hanna

Matleena kirjoitti...

Onpa kiva pipo! :)