maanantai 18. tammikuuta 2010

Ahkerointia

Tänään on ollut vointi jo hyvä, joten olen saanut paljon aikaiseksi. Olen pessyt useita koneellisia pyykkiä, järjestänyt kaappeja uudestaan ja siivoillut. Kyllä on paljon mukavampi olla sitten illalla siistissä asunossa kun voi olla ylpeä päivän ahkeroinnista. :)

Nyt sitten vihdoin esittelyyn jotain ihanaa. Tämähän pääsi jo toiseen muotoon huiviksi, mutta päätinkin vaihtaa mallia ja purin edellisen aloituksen. Ja tässä se nyt on!

Mytty


Malli - Baktus
Lanka - Schoppel Wolle, Zauberball, sateenkaarenvärit ja ruskea-valkosävyinen
Menekki - 175g (melkein 2 kerää)
Puikot - 3.5
Kuvat taas superlaadukkaita itse otettuja :D Kuvissa huivi odottaa vielä pingotusta, en vain ole saanut aikaiseksi kun paikka on hakusessa. Huvilla kun on pituutta ilman pingotusta 190cm, kunnon käpertymishuivi siis :) Tämä on huivi on kyllä yhtä rakkautta, värit ovat ihanat ja olen tyytyväinen siihen että sain tehtyä huivista lähes symmetrisen (itsellä on tähän jokin pakkomielle). Niin ja se on ihanan pehmeä!

Lisäksi olen askarrellut Kullalle postia Kosovoon. Rakastan leikellä lehdistä sanoja ja kuvia ja tehdä kollaaseja/kortteja yms niistä. Mies saa 3 A4:sta täynnä rakkuden tunnustuksia.


Lisäksi innostusta ompelupuuhiin odotellessa... Äidin antamia kankaita, joista jokin pääsee kokeilukappaleeksi puikkopussia varten. En vain osaa päättää minkä kankaan valitsisin. Lisäksi kaavojen suunnittelu tuntuu tällä hetkellä liian vaativalta, joten tämä projekti saa varmaan hiukan odottaa...


Nyt ehkä riittää tältä erää, ettei tule ihan hehtaari postausta :) Siivoilemaan loppuun ja sitten ruokaa laittamaan :)

10 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kaunis huivi! Niin pirteän raidallinen. :)

Kylläpä kultasi varmaan on ikionnellinen tuollaisesta kirjeestä! Ei sellaista joka poika saakaan. ;)

upa kirjoitti...

Upea huivi!

Anni kirjoitti...

Mahtavan kaunis baktus! Tuo ruskea-valkosävyinen tasapainottaa kauniisti tuota sateenkaariväristä lankaa.

Anonyymi kirjoitti...

On kauniin värikäs Baktus ja aivan love kankaita =D!

Sny parisi täällä tirkistelee ja heittelee terveisiä...

annnn kirjoitti...

Hei mä harrastan kanssa tota lehtien leikkelyä ja niistä rakkauskollaasien liimailua :D Pian pitäisi taas aloittaa helmikuun lähestyessä.. :) Niitä on kyllä kiva tehdä. Ja kiva saada!
Ihanan värikästä tuo eläinkangas.

Emma kirjoitti...

Mahtavan värikäs ja näyttävä huivi! Tuohon vielä lapaset kaveriksi ;)

Maikki kirjoitti...

Ihansti värit leikittelevät huivissa!

A-L kirjoitti...

Ihana huivi! Ja koin todellisen deja vu:n tota alimmaista kuvaa katsellessa - ja eiköhän kaapin perukoilta löytynyt täkki, joka mulla oli lapsena käytössä - aivan samalla kuviolla kuin tuo kirahvi-elefantti-leijona kangas sun kuvassa, mutta vihreällä pohjalla. Onko tuo sun pelkkä kangas? Tulipa nostalginen olo!!

Foxy kirjoitti...

A-L, vanha pussilakana taisi tuo eläinkangas olla :)

Maija kirjoitti...

Onpa ihania kuoseja! Tuo eläinkangas on herkku :)