lauantai 2. tammikuuta 2010

Uusi vuosi

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Olen vihdoin pääsyt joululoman vietosta kotiin ja maanantaina alkaa jo arki ja uusi harjoittelu raskaana olevien parissa. On kyllä sellainen olo että parin viikon sukuloinnin jälkeen tarvitsisi enemmän kuin päivän vapaan omassa rauhassa.

Loman aikana tulin siihen tulokseen että tämä...

..ei ollutkaan niin kiva, joten purin se. (Vaikka neulottuna olikin melkein koko huivi) ja nyt puikoilla on samanlaisella raidoituksella tehty toisen mallinen huivi. Voisikohan joskus etukäteen tietää että onko se malli kiva vai ei. No nyt en kyllä pura vaikka kuinka kyllästyisin :)

Lisäksin ajattelin pitää kirjaa tämän vuoden lankamenekistä Mohariinan tapaan. Aloitin siis projektin tänään punnitsemalla lankavarastoni. Osa langoista on punnittu ja osa on vain valmistajan ilmoittama paino (eli useimmiten hiukan yläkanttiin arvioitu).


Lankaa siis on 7300g

Lankavarastoni on siis hyvin suppea verrattuna esim. Lotan muhkeaan varastoon :)
Isoäitini luona on tosin vielä pahvilaatikollinen lankaa mutta se ei ole nyt laskuissa mukana :)

Mutta nyt muihin puuhiin!

2 kommenttia:

joko kirjoitti...

oikein mukavaa uutta vuotta 2010!

Mohariina kirjoitti...

Reilu seitsemän kilon lankavarasto kuulostaa sopivalta. Lankaa löytyy, mutta jos sattuu kohdalle sopiva projekti voi siihen ostaa langat tai sitten tarjouksesta ihkulankaa. Ei sitä tuosta kannata ainakaan tarkoituksella yrittää kasvattaa.