maanantai 22. helmikuuta 2010

Neuloksia

Jes! Neuleplääh on ohi ja edellisen postauksen fyberspates on nyt puikoilla huivin muodossa :D Lisäksi puikoilla on myös alpakkabolero, josta tekeillä myös ohje.

Viikonloppu meni miehekkään kanssa jyväskylässä, johon huristeltiin katsomaan Avataria 3D:nä! Oli kyllä aika huikea ( elokuva enemmänkin, 3D:stä tuli vaan silmät kipeiksi) Tykkäsin kyllä ihan älyttömästi elokuvasta ja odotankin että näen sen uudestaan ( toivon mukaan bluraylla ja uudella telkalla sitten joskus)
Käytiin myös ostamassa tälle tytölle prätkäkypärä :D Nyt päästään sitten kesällä hurruuttelemaan tuohon miehekkeen kanssa ympäri maita ja mantuja!

Ehkä huomenna tai ylihuomenna jotain kuvallista postausta jos saan aikaiseksi pöllöillä kameran kanssa :)

Onkos muut nähnyt kyseisen leffan tai muita 3d juttuja (eikös se ice agekin ollut jo 3D?) Mitäs tykkäsitte?

4 kommenttia:

RouvaM kirjoitti...

Ite kävin kanssa kattomassa ton avatarin 3D:na. Oli kyllä hyvä leffa, mutta mulle tuli niistä laseista silmät tosi kipeäks ja aivotki meni vähän sekasin, ku en pystyny suoraa kävelee kunnolla sen jälkeen.

Nutun ohje oli hyvin kirjoitettu. Ainoa mitä voisin lisätä, niin oli kun hihaa neulotaan, niin siinä ei lue sitä, että jos neuloo suljettuna, niin se pitää yhdistää. Ehkä jollekkin aloittelijalle olisi siitäkin lauseesta hyötyä. Mutta tämä oli tälläistä pilkun viilaamista ;)

Samoin kopsasin ohjeen myös äidilleni ja hän vain mainitsi, että tuolla vartalo-osassa kun oli noita 1o 2 yhteen jne jne, niin tuossa 1 o voisi olla tuo väli, koska oli katsonut pitkään että se on "neulo 10".. Mutta tämäkin on tälläistä pilkunviilausta ja itselläni taas tätä "ongelmaa" ei ollut :)

Kaikenkaikkiaan hyvä ja selkeä ohje, jota varmaasti mun lähipiirissä tullaan käyttämään paljonkin. Kiitos siis siitä todella!

Anni kirjoitti...

Oih, Avatar oli upea. Tykkäsin siitä ihan hulluna, se kun oli kaunis ja tarina oli hyvin Pocahontas-tyylinen (lapsena rakastin Disneyn Pocahontasta yli kaiken).

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa nopee, jo puikoilla =)!

Kumman kaa:-Metsänvihreä (=tummanvihreä) merino/silkki vai -Limenvihreä (=vaaleanvihreä) pellava/silkki? En takaa mitään ;P.

Terkuin: Sny:si

Epa kirjoitti...

apua ei noiden välillä voi valita! ehkä vaaleanvihreä :D