tiistai 25. toukokuuta 2010

Posti toi

Viime yön vietin yövuorossa joten kun ovikello tänä aamuna rimpautti ja heräsin unesta, meni hetki ennen kuin tajusin että olisiko maksikirjettä tulossa :) Postitäti oli onneksi vielä ovella kun nopeasti  päälle kiskaistussa pyyhkeessä riensin ovelle että ehtisin saavuttaa odotetun paketi. Taisi täti hiukan ihmetellä...

Jännityksellä rapistelin kääreen auki, olisiko väri kuten kuvissa


Olihan se juuri sellainen kuin toivoin


Tilaukseni oli siis Handusta bambusilkki sukkalankaa. Ystävänpäivänä saatu 10e lahjakortti on jo poltellut taskussa kun olen odotellut sitä oikeaa väriä. Joka viikko kävin katselemassa päivityksiä ja viime viikolla tämä "jadekiveä kaukaa noudan" sykähdytti niin paljon että päätin tilata. Ihana on!

Kun suurin innostus paketista oli laantumassa ihmettelin kummaa kipua oikeassa silmässäni, kurkkasin vessan peiliin ja vastaan tuijotti kirkkaan punainen, rähmäinen silmä. Onneksi pääsin heti tk-lääkärille ja hän määräsi antibioottitipat ja voiteen sidekalvontulehdukseen. Mistä lie tullut, oireet alkaneet muutaman tunnin unien aikana :) No toivottavasti paranee nopeasti, ei olekkaan koskaan vielä silmätulehdusta minulla ollut.

Ei kommentteja: