torstai 20. toukokuuta 2010

Viimeinen snypaketti

No nyt se sitten loppuu... Tänään noudin postista kevään viimeisen sny pakettini. Se oli taas kertakaikkisen ihana!

Sain: 2 kerää Novitan luxus Wind lankaa vaalean vihreänä, vyyhti Yarngrimoire:n merinolankaa, knitpro:n 80cm kaapeli ja yhdet 3.5mm vaihtopäät! (jes, näitä olen meinannutkin hankkia!), namusia ja tietysti kortti! Kiitos Snylleni tästä keväästä ja kun et kerran paljastanut vielä itseäsi voin aika varmasti sanoa että sny:ni oli JossuP.

Tänään on vasta yövuoroon meno ja kävin vähän loikoilemassa rannalla. Pakko kyllä sanoa että kaipaan pääkaupunkiseudun kesiä, vaikka oli lämmin mereltä puhalsi aina virkistävä tuuli. Täällä kuopiossa on vaan se helle. En siis ole mikään kovin kuuman kelin ystävä :)

5 kommenttia:

annn kirjoitti...

Ihana paketti :) Harmi kun Sny jo loppuu! :D Käytiin viikonloppuna Itä-Suomessa, Valtimolla, ja siellä tosiaan oli kuuma. Meillä täällä Pohjanmaallakin saisi olla vähän tehokkaampi tuo merituuli.. Lämpö on hyvä mutta liika kuumuus ahdistavaa!:)

Anonyymi kirjoitti...

No, joo pakko myöntää, minä se olin :). Hauskaa oli, revontulihuiviko paljasti?

Emma kirjoitti...

Siun täytyy mennä Kallaveden rantaan, kyllä siellä aina vähän tuulee :D Mie olin tänää Valkeisen rannalla, siellä tosiaan ilma seisoi...

Epa kirjoitti...

JossuP, taisin itseasiassa ensin huomata ravelryssä että paikkakuntatäsmää ja kun selasin blogia niin olinkin jo aika varma :D

Anna kirjoitti...

Kiitos keväästä <3.
Olen pitänyt tositositositosi paljon!