keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Miksi tyytyä yhteen

 ..KUN voit tehdä montaa työtä kerralla!

Peitto edistyy hurjaa vauhtia, olen itsekkin yllättynyt.


Aina ei kuitenkaan jaksa virkata, joten onneksi myös Coral on edennyt.


Välityönä yövuorossa valmistui Helmi-myssy. Silkkinauha vielä puuttuu ja sitten se lähtee tuttavan uudelle pikku prinsessalle.

 Malli - Helmi-myssy
Lanka - novita wool
Menekki - 35g
koko - pienempi
Puikot - 3.5

Myös viikko sitten ostamani isoveli päätyi puikolle, tästä tulee se ihana Shalom-cardigan (rav). Hitsi kuinka nopeasti isoilla puikoilla tulee valmista...9 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Taas se tapahtui, MIE ajattelin just ottaa Shalomin puikoille lähiaikoina ja tietenkin sie ehdit ensin :DDD Peitosta on tulossa UPEA. Vauhtisi on tosiaan päätähuimaava...

Heli kirjoitti...

Myös mulla on tarkotus ottaa shalom puikoille! :D

Tiina kirjoitti...

Facebookissa kerkesin jo kysyä, mutta täältä löysin vastauksen: Shalom puikoilla. Teetkö sä sen lyhythiaisen vai pitkähiaisen version?

Ja hei, peitto on kyllä edenny hurjasti. Sovittasko, että neulot ton Coralin äkkiänopeesti loppuun, ku mua jännittää kauheesti, että miltä se näyttää valmiina ja sun päällä. Näyttää tuossa keskeneräisenä niin nätiltä. :)

Annika kirjoitti...

Tulee kyllä varsin upea peitto! :) Ja hui mtien nopeasti! Sulla on vauhti päällä! :O

annnn kirjoitti...

Ihan epätodellisen nopea peitonneulomistahti! :D Kunnioitusta kyllä herättää tuommoinen tahti. :) Ihanaa tuo harmaa lanka..Kyllä se syksy selvästi jostain taas tänäkin vuonna tulee, kun harmaa paksu lanka ihastuttaa näin kovasti.

Epa kirjoitti...

Kiitos kiitos kaikille, eiköhän se peiton edistyminen kohta kohtaa loppunsa kun iskee kyllästyminen :) Ainakin on jo havaittavissa hidastumista virkkaustahdissa...

Maikki kirjoitti...

No huh huh miten paljon olet neulonut! Peiton värit ovat ihanat :)

ArualMaria kirjoitti...

Vau, peitto on edistynyt melkoista vauhtia! Siitä tulee ihan sinun tyylinen. :D Tuo Coral näyttää kyllä ihanalta, odotan kovasti valmista tuotosta!

Anneli kirjoitti...

Tuosta peitosta tulee varmasti tosi nätti !
Ja aina pitää olla monta työtä tekeillä yhtäaikaa, niin voi tehdä mielialan mukaan, sitä mikä huvittaa;)