keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Matkaan lähde!

 edit. muutamia postauksia  on ajoitettu matkan ajalle!

Ylihuomenna on suuntana Espoo. Viikonloppu siellä ja maanantaina lento Makedoniaan, missä vietetäänkin sitten murun kanssa seuraavat 10 päivää täällä:Ohrid sijaitsee Makedoniassa Ohrid-järven rannalla. Kuvista päättelleen kaupungistä löytyy mysö linnan rauniot. Ja mikä parasta, meillä on siis murun auto käytössä ja päästään sillä hurauttamaan helpotsi myös katselemaan maisemia Kreikassa (ainakin Olympos vuorta olisi tarkoitus käydä tihrustamassa). 

Kiukuttaa vaan hiukan kun en yhtään tiedä millaista vaatetusta mukaan pakkaa. Tänään sää Ohridissa näyttää olleen 26, mutta ensi viikolle on luvattu reilusti kylmempää 19 astetta. Kai se täytyy vaan pakata mukaan sekä lämpimiä vaatteita että kesähepeniä.

8 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Hyvää matkaa! *kadekadekade*

rusina kirjoitti...

Yhdyn kateellisten kuoroon. Vietä oikein ihana loma! Ja kunnon lomaraporttia sitten tänne, niin päästään me rantaruikuttajatkin vähän matkasta osallisiksi ;D

annnn kirjoitti...

Hauskaa reissua! :)

Tiina kirjoitti...

Hyvää matkaa! Ja nauttikaa toistenne seurasta. <3

ArualMaria kirjoitti...

Ihanat lomasuunnitelmat! Ei muuta kuin hyvää matkaa ja pitäkää kivaa yhdessä! :)

affen kirjoitti...

Hyvää matkaa! Blogisi kautta löysin (ja ihastuin) Aviatrix-myssyn ohjeen ja surautin omalle pikkuselle samalla ohjeella päänlämmittimen. Kiitos siitä =).

Annika kirjoitti...

Hyvää matkaa! :)

Emma kirjoitti...

Komeat maisemat, hauskaa matkaa!