torstai 16. syyskuuta 2010

Shalom

Shalomkin valmistui juuri ennen lähtöä. Jo neuleen alkumetereillä sovitelessa ajattelin että tästä ei ehkä tulekkaan yhtään mitään. Kainalot muokkasinkin pienemmiksi. Mutta yläosa. Se vaan liian "lörppänä" ja vaikka mitä muuta, en edes löydä sanoja sitä kuvaamaan. Neuleen alaosa on taas kiva. pah


Malli - Shalom
Lanka - Novita Isoveli
Menekki - 310g
Puikot - 7Mietin että saattaisi toimia paremmin kahdella napilla. Vikassa kuvassa siihen osoitus. Ei kuitenkaan mikään kiitettävän suoritus, ehkä ennemminkin välttävä.

7 kommenttia:

TiiQ kirjoitti...

Niin sitä on tekijä aina pahin kriitikko, näiden kuvien perusteella Shalomisi on oikein kaunis.

Riikka kirjoitti...

Munkin shalomiin tuli melko suuret kainalot.. Moni onkin niitä pienentänyt heti tekovaiheessa. Ei kyllä munkaan silmään näytä niin "väärältä" tuo yläosa.. Mutta jos tuntuu että toinen nappi parantaa, niin laita ihmeessä!

Emma kirjoitti...

Kaunis takki! Harmi ettei tosiaan näytä istuvan kovin hyvin, sie näytät takin sisällä pikkuruiselta. Entä jos kokeilisit laittaa sen yhden tai kaksikin nappia lisää?

Maikki kirjoitti...

No höh jos ei mielestäsi istu :(. Väri ja malli ovat kyllä kauniita, ja kaunista on myös käsialasi :).

Inka kirjoitti...

Ihku :))

Kaunis väri ja malli!

Inka kirjoitti...

Ihku :))

Kaunis väri ja malli!

Annika kirjoitti...

Kaunis shalom! Harmi jos koosta vaan tuli iso. :/ Toinen nappi kyllä saattais auttaa ettei näytä niin isolta.. Mutta kyllähän tuosta käytettävä kuitenkin tuli, oma silmä on vaan aina kriittisin.. :)