torstai 28. lokakuuta 2010

Friida

Se valmistui sittenkin, Friida nimittäin.


Kuten yleensäkin, projektiin liittyi purkamista. Takin ollessa valmis, nappeineen päivineen, totesin että yläosan raglaneissa saisi olla kavennettuna enemmän silmukoita. No eikun uudestaan vaan. Leikkasin yläosan irti ja jatkoin neulomista ylöspäin (muu neule kun on neulottu ylhäältä alaspäin). Hyvin onnistui eikä suunnan vaihtoa huomaa takista.
Malli - Friida
Lanka - Novita Mambo, menekki 610g
Puikot - 9mm

Olen kuin olenkin tähän tyytyväinen vaikka oikeasti halusin tumman sinisen takin (mutta kun ei ollut rahaa ostaa ja mamboa löytyi kaapista). Lisäksi Friida oli ensimmäinen malli johon olen ostanut ohjeen ravelryn kautta!

Ohjeesta jätin taskut pois, mutta harkitsen vielä niiden tekemistä....Ja vaikka se kuvissa näyttää makkarankuorelta se ei todellakaan sitä ole. Harkitsen myös takin vuorittamista!

Niin ja kiitos Tiinalle kuvista!

13 kommenttia:

Elmeri kirjoitti...

Wau, hyvä malli! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis! TUonne Kuopioon oon tulossa tänään pyytämään ihmisiä graduhaastatteluun (oon sit jännittäny tätä päivää puoli vuotta). Näkeeköhän siellä sit tuommoista mieltä ilahduttavaa silmien ohi torilla vilahtavaa keltaista takkia:D

Maija

Distant Knitter kirjoitti...

Ihana tuli takista!

Eka kuvaa katsoin ja ajattelin, että oletkohan ollut (taas) reissussa ja kuvannut takin jossain ulkomailla. Ihana kuvakulma Kuopioon!

Altocumulus kirjoitti...

Kaunis ja väri sopii sulle niin hyvin!

Elina kirjoitti...

Kiva takki, ihana väri!

Emma kirjoitti...

Siitä tuli mainio, nyt ei palele!

Tui kirjoitti...

Ihana ihana!

Annika kirjoitti...

Tosi kaunis takki! Ja pirtsakka. :) Mitenhän mäki oppisin tekemään neuletakkeja?? :D Oon aika monesti yrittäny mutta en vaan saa sopivaa aikaiseks.

Maikki kirjoitti...

Onpas ihana! Ja minun mielestäni väri passaa sulle loistavasti :).

Kiva oli nähdä kuvia myös nuapurjpitäjästä ;D

ArualMaria kirjoitti...

Siitä tuli muhkea ja lämmin! Kyllä tuo väri pukee sua hyvin, ja nuo napitkin on ihanat!

Riikka kirjoitti...

Tosi ihana! Kaunis väri musta! =)

Nzqu kirjoitti...

Hieno takki, ihana väri ja kauniita kuvia!

Näppi kirjoitti...

Ihana Friida. Onko tuo leijonankeltaista? Mulla on sitä kilo kaapissa, tää vois olla hyvä malli... ne on oottanu kaapissa inspiraatiota hyvästä ohojeesta.