tiistai 5. lokakuuta 2010

Lopultakin valmis!

Shalom ongelma ratkesi eilen kun päädyin vaihtamaan napin tilalle neljä hakasta (vai miksi noita nyt kutsutaan). Täydellisesti eivät takkiin sovi, mutta kun löytyivät valmiina kaapista :) Nyt takki näyttää edes hiukan sopusuhtaisemmalta... (pahoittelen pyykkitelinettä kuvissa )Hakaset osoittautuvat helpoksi ratkaisuksi kun isoille lisänapeille olisi pitänyt kehittää napinlävet. Hakaset on vanhat, sain ne mummolta joskus ja sen on hautonut niitä vissiin parikymmentä vuotta.Vika kuva näyttää että yläosa olisi todella venyneenä hakaset kiinni, ei pidä todellisuudessa paikkaansa. Yläosaa on vaikka kuinka paljon ja riippuu paljon miten takin asettaa päälle. No välttävästä tuli ehkä käytettävä :)

7 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Siitähän tuli hieno, nuo hakasethan sopii hyvin.
Viime postauksen siililapaset veti suun hevosenkengälle. lapsena jollain koulukaverilla oli samanlaiset ja kaikki ihasteli niitä kilpaa.

RiikkaS kirjoitti...

nyt se näyttää jotenkin haarniskalta tai jotenkin keskiaikaiselta, tosin tyystin positiivisessa mielessä! Taidanpa itsekin pistää mallin muistiin, kun just jottain tommosia semilämpimiä tarttisin.

ArualMaria kirjoitti...

Onpa nätit hakaset! Kyllähän tuo nyt näyttää sopusuhtaisemmalta. :)

Annika kirjoitti...

Sopii hyvin nuo hakaset ja hyvältä näyttää! :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa upea ja sopii sinulle tosi nätisti.

anpali kirjoitti...

Hyvältä näyttää, myös hakaset! Tein omani Mambosta ja tykkään siitä valtavasti.

sade kirjoitti...

upea! ihanat noi hakaset <3