maanantai 1. marraskuuta 2010

Lankavarasto lokakuussa

 Lankalakko on pitänyt ja tässä lokakuun muutos

Lankaa ostettu: 0g
Lankaa käytetty: 760g
Lankaa lahjoitettu: 100g
Lankavaraston muutos: -860g

Vuoden alusta:

Lankaa ostettu/saatu 8330g
Lankaa käytetty/myyty 5010g

Lankavarasto = 10 500g

Sitten kuun viimeisenä valmistuneet "nilkkaimet". Yritän käyttää varastoista pois myös niitä lankoja mistä ei koskaan tule mitään, tätä pinkki/violetti kirjavaa lankaa jäi vielä paljon. Sen alkuperästä ei ole tietoa. Jotain villasekoitelankaa se tuntuisi olevan.


 Tarve tällaisille on ollut pitkään. Kaikkiin nekiin kun ei villasukka mahdu ja säärystimet tuppaavat nousemaan, joten ratkaisu paleleville nilkoille matalissa kengissä. Jotein kivaa näihin piti saada joten kalajokihan se näissä virtaa.


Täällä on jo aloitettu pakkaaminen, muuttopäivään kun enää alle kuukausi. Jännittää kun ei olla edes asuntoa nähty. Niin ja viikon päästä taas reissuun. Pitää mennä murua vastaan kun viikon päästä se on vapaa puolustusvoimien palveluksesta! Reissu kulkee tällä kertaa itävallan ja saksan kautta ( ja ei, me ei päästä wollmeiselle, kun se ei ole auki silloin kun mennään ohi!)

7 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Hyvin oot pysynyt lakossa ja varastokin on vallan kohtuullinen! Harmi ettei WM ole auki, voi olla että lankalakko murtuisi, jos olisi...

Mammutti kirjoitti...

Kätevät puolsukat!

Epa kirjoitti...

No on mulla lupa reissusta lankaa tuoda jos onnistumme lankakaupan bongaamaan :D

Emma kirjoitti...

Hauskat kalajoet, tulee nilkkaimista aina mieleen Roope Ankka :D

anpali kirjoitti...

Kiva idea ja lankakin on nättiä!

Maikki kirjoitti...

Hauska ja käytännöllinen idea nuo nilkkaimet! :)

Matleena kirjoitti...

Ai nilkkaimiksiko noita tuollaisia "puolikkaita sukkia" sanotaan! ;D Kalajoki-sukkia olenkin jo aikonut tehdä ja nyt rupesivat nilkkaimetkin houkuttelemaan.