sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Helmikuu

Viime päivät on ollut kylmiä, mutta ihanan aurinkoisia! Itse ainakin virkistyn suunnattomasti valosta.
Lisäksi olen hurahtanut, nimittäin erilaisiin teelaatuihin (miten sanaa tee taivutetaan, eihän se voi olla 'teihin') Teetä tulee litkittyä monta kuppia päivässä eri laatuja. Tämän hetken suosikkeja ovat forsmanin talvitee sekä thai tee. On van mukava siemailla lämmintä juomaa esim sohvan nurkassa neuloessa.


Niin ja on neulottu paljon, mitään esiteltävää ei tosin vielä ole. Vauvan kietaisupaitoja on tällä hetkellä neljä valmiina ja vielä pari pitäisi vääntää niin saan ohjeen paikalleen. Olisiko joku kiinnostunut testaamaan mallin? Koot ovat 40-45/50-55/60cm. Olisi hyvä saada tietää ovatko koot paikallaan. Kuvaa paidasta täällä.

Lisäksi suuritöisin projekti on miehelle valmistuva slipari, joka on tällä hetkellä kainaloissa. Enää siis vähän jäljellä. Tällä kertaa ei siis edes kuvia :(

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Hitsiläinen, mallin testaus kyllä kiinnostaisi, mutta nutun saaja syntyy vasta joskus tuossa touko-kesäkuussa... Kun tarkoitus olisi joka tapauksessa ystävän vauvalle neuloa jokin nuttu.

affen kirjoitti...

Jos olisit vielä yhden koon suurempana ohjetta kirjuutellut, niin olisin hyppiin keikkuin ilmoittautunut testaajaksi! Sen verran ihanalle toi kietsusi näyttää!

Epa kirjoitti...

Affen, tokihan tuohon aika näppärästi saa vielä yhden koon suunniteltua. Tähän menessä suunnittelin vaan koot erikokoisille vastasyntynelle :)

Fanny kirjoitti...

Suosittelen visiteeraamaan Théhuoneessa ja Ouncessa, jos olet teehen hurahtanut. Reissu voi tosin käydä kalliiksi, mutta on se sen arvoista. Aina.

Minä en ilmoittaudu testineulojaksi, sillä varsinaista kohdetta ei juuri nyt ole, mutta malli näyttää niin kivalta, että jään odottelemaan ohjetta. :)

Johku kirjoitti...

Onkos sinulle löytynyt testineulojaa? Minä voisin vaikka testailla jos sellaista vielä kaipailet.