torstai 10. maaliskuuta 2011

Tunnustuksia

Sain Puikossa ja koukussa - blogin Flikkalta jo aikoja sitten tällaisen tunnustuksen:


Tähän kuuluu kertoa seitsemän asiaa itsestä ja jakaa tunnustus eteenpäin 15 blogille. Tässä seitsemän asiaa:
1. Katson mielelläni terveysohjelmia telkkarista, esim akuutti ja kaikki dokumentit ruuan vaikutuksista terveyteen ym. on katsottava!

2. Lempijälkiruoka on omenakaura paistos vaniljajäätelön kera. Tätä tehdään tänään. (On kyllä äidin ohjeella tehty pannarikin ihan parasta.

3. Olen äärettömän huono liikkuja. En saa juuri koskaan liikuntakärpäsen puremaa eikä uudetkaan lajit innosta. Lähes kaikki liikunta on pakkopullaa, paitsi itsekseen tanssiminen kotona (sekin vain joskus)

4. Pakollinen tämän iän tauti eli vauvakuume löytyy.

5. Olen erittäin kiinnostunut luonnonmukaisesta synnytyksestä (ja raskaudesta) ja unelma olisikin tulevaisuudessa pitää ryhmiä joissa valmentaudutaan synnytykseen. Kirjahyllystä löytyy paljon opuksia tähän liittyen. 

6. Nautin työstäni äärettömän paljon vaikka yksikin päivä tulin kotiin niin väsyneenä että vain kömmin miehen kainoon ja tirautin muutamat kyyneleet. Onneksi sellaisia päiviä tulee harvoin.

7. Tämän hetken lempiartisti on Kina Grannis, jonka levyä ei enää spotifyssa pääse kuuntelemaan ja se on loppu nettikaupasta. :( Onneksi levyä tulee myytäväksi taas myöhemmin keväällä. Suosittelen ihan kaikille herkistelymusaksi


Lisäksi sain eriparivillasukka - blogin Tiinaniit:ltä toisen tunnustuksen, joka sanoo näin
"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

1. Milloin aloitit blogisi?
-2009 syksyllä

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
- Lähinnä valmistuneita neulomuksia ja virkkuita. Niiden lisäksi täytän kuvavälit yleisellä löpinällä :)

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
- Muista käsityöblogeista se ei varmaan eroa muussa kuin siinä että täällä näköjään valmistuu paljon vauvan vaatteita nykyään. Niin ja kuvat on ehkä suttuisempia.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
- Innostui lukemaan muien blogeja ja ajattelin varmaan että minäkin haluan kokeilla.
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
- Pitäisi kai vaihtaa bloggerista pois, kun haluaisin isoja kuvia ilman että sivut latautuu ikuisuuden. Sisältökin voisi olla varmaankin mielenkiintoisempaa luettavaa.


En jaa tunnustuksia kenellekään henkilökohtaisesti vaan kaikka halukkaat saavat nämä kopsata blogiinsa

Ei kommentteja: