sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kuukasi jo kulunut

Onhan kulunut aikaa edellisestä kirjoittelusta. Voin vain todeta että tässä kevään aikana on kyllä huomannut sen että työ häiritsee harrastusta.  Kohta puoli vuotta (!) olen jo ehtinyt olla Jorvissa töissä ja koko ajan vähemmän ehtii neuloa. Opiskeluaikana se oli toista kun koulussa pystyi neulomaan.

Mutta mutta on täällä neuleita silti valmistunut, en vaan ole ehtinyt kuvata niitä. Yritän nyt saada ne tänne asti :)

No syksyllä syntyy taas uusi vauva tuttavapiiriin, hyvälle ystävälle. On siis jo aikakin aloittaa vauvaneuleiden neulominen. Tässä ensimmäinen.
Malli - Drops
Lanka - Novitan isoveli vajaa 3 kerää
Puikot - 5.5 tai 6 mm ,en muista
Koko - 50/60cm
Hihat ja lahkeet ovat käännettävät jotta haalari kestäisi käytössä koko ensimmäisen talven. Tästä tuli paksu ja kivan näköinen. Alkuun seurasin ohjattu mutta yläosa on tehty omasta päästä sillä halusin pukuun raglan kavennukset ja hupun.Mies sanoi että nappien kanssa tämä näyttää paistamattomalta pullataikinalta, jotenkin mullkein tulee kuvista sama mielikuva.

Mutta jatketaan toivottavsti lyhyemmän tauon jälkeen :)

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Joskus se elämä vaan valitettavasti haittaa tätä neulomispuolta. Toisaalta, hyvä niin. Onneksi on muutakin elämää ja onneksi on töitä!
Haalari on ihana, varmasti lämmin ja käytännöllinen.

tiinaniit kirjoitti...

Kiva haalari, varmasti lämmittää pikkuista. :)

ArualMaria kirjoitti...

Täällä on kans muut hommat haitanneet neulomista. Ja blogimaailmastakin olen ihan ulkona, kun en ole ehtinyt lukea ja kommentoida juuri mitään... :) Komea haalari, siinä on lämmikettä kerrakseen.

Emma kirjoitti...

Söpö perushaalari :) Vauvaneuleita on kiva tehdä, kun niihin ei kulu aikaa koon takia kolmea kuukautta...

Sara kirjoitti...

Aivan upea neulehaalari!