sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Lontoo

Me vietettiin tosiaan Lontoossa vain ihan pieni loma pääsiäisviikolla. Lähdettiin maanantaina iltapäivällä ja palattiin jo torstain aamuna. Kuvia on niukasti ja nekin kaikki otettu tiistaina.


Parissä päivän aikana ehdittiin tehdä kuitenkin ylättävän paljon. Kävimme London eye:ssa, British museumissa, madame tussaudilla ja tietysti kierellen aktsomassa "pakolliset" nähtävyydet kuten buckingham palace, big ben ja parlamentti talo,  picadilly circus, oxford street yms. Lisäksi miehen nähtävyyksiin kuului ace cafe (motoristi kahvila) vähän loitompana keskustasta ja minulla John Lewisin lankaosasto :)
Ympäriinsä me ajeltiin kaikilla mahdollisilla keinoilla eli bussilla, metrolla, junalla ja jokilaivalle. Sekä tietysti kävellen ympäriinsä niinkin paljon että jalta oli kohtuullisen kipeät iltaisin hotellille päästessä.Meidän hotelli sijaitsi Greenwich:ssä, vanhassa kartanossa. Ensin meinattiin mennä ihan vaan johonkin bed and breakfest tyyppiseen halpaan majoitukseen, mutta todettiin että miksi ei voisi miehen synttäreiden kunniaksi mennäkin "hyvään" hotelliin.

Kiva reissu oli kaikenkaikkiaan, olisi voinut kestää pidempääkin!

(Kuvat näyttää jostain syystä sumeilta, klikkaa kuvaa niin ainakin iso ersio on tarkka)

Ei kommentteja: