torstai 1. joulukuuta 2011

Joululahjoja

Nyt on saatu suurin osa joululhajoista neulottua. Muutamia vielä puuttuu, mutta aikaa neuloa onneksi on kun "äitiysloma" alkoikin varhennetusti sairaslomalla ja kotona ei saisi kun lepäillä.
Tässä osa valmistuneista joululahjoista (+ jotain tietty vauvallekin)Miehen sisko toivoi itselleen pitsipolvisukkia jo varmaan vajaa vuosi sitten, en sitten saanut niitä edes ajatuksen tasolle vimme talvena, joten lupasin ne kesällä hänelle viimeistään joululahjaksi. Malli löytyi ihan novitan sivuilta, sitä piti vähän muokata että sain näistä polvisukat, pohkeen sisäsivulla on mallineuleessa muutoksia, jotta sain lisää leveyttä. Mutta muutokset piiloutuvat sinne aika hyvin. Lanka on Dropsin Karisma jota kului 3.5 kerää.


Tämä Hedda piti mennä nuoremmalle pikkusiskolle, mutta koko taisi jäädä auttamattomasti pieneksi. Näin ollen pistän tämän menemään miehen serkun tytölle, josko olisi hänelle sopivampi. Lankana novitan isoveli. Pikkusiskolle pitää keksiä nyt jotain muuta :)


Mulla on varmaan nyt jonkin ongelma koon kanssa. Tämä myssy oli menossa kummipojalle, muuta siitä taisi tulla ihan liian iso (vaikka laittaisikin vielä jonkun kypärämyssyn alle). Testaan kuitenkin vielä pojulle, kun näen häntä ja sopii tämä ainakin sitten aprin vuoden päästä. :) Malli on täältä, en kuitenkaan käyttänyt ohjetta vaan kuvan mukaan virkkasin myssyn (ihan supernopea homma, meni varmaan tunti!). Langat on jämälankoja varastoista (osa ainakin taisi olla novitan nallea kaksinkertaisena).Ja kuten uhosin, niin virkkasin toisenkin vauvan myssyn, pinta vaan on niin ihanaa. Jämälangoista tällä kertaa, tässä on ainakin cascade heritage:a, schoppel-wolle zauberball:ia, fyberspates scrumptious:ia ja grignasco bambia. Malli tosiaan ihan oma sovellus.

4 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Sä se oot keriinny tehdä vaikka mitä nättiä. Tuo vauvan myssy on tosi ihana :)

Tiina kirjoitti...

Oikea joululahjapaja täällä! :)

ArualMaria kirjoitti...

Oletpa ahkeroinut. :) Herkullisen näköinen jämälankamyssy! Hyvää vointia ja leppoisia "lomapäiviä". <3

Sara kirjoitti...

Kauniit pitsipolvisukat ja noita hedda-pipoja olen ihastellut jo monessa monessa blogissa! Pitäisi joskus itsekin tehdä!