lauantai 3. joulukuuta 2011

Lisää lahjoja


 Koska aiemmin esitelty Hedda näytti olevan liian pieni pikkusiskolle, hän saa tämän hiukan isomman. Mukaan matching lapaset. Novitan isoveljeä. Vielä pitäisi harsia trikoota yms. muuta myssyyn vuoreksi, sillä siskoa tuppaa ihan kaikki langat kutittamaan.

Brambles on odotellut ravelry jonossani, mutta kun näin Emman toteutuksen, oli se pakko saada puikoille heti. Ja eihän siinä kauan mennytkään kun sen tekaisi. Ja se on IHANA! (vai mitä!?)Lankana Drops Nepal, lankaa kului 1.5 kerää, puikot resorissa 3.5 ja muuten 5mm. Ohjeistusta en sen enempää lueskellu, neuloin vaan kaavion mukaan. Tämä on nyt sitten joululahja minulle!

7 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Aijai, ihana Brambles! Väri ja tupsu <3 Sehän on mukava että saa mammalomailla just joulun alla, tulee tehtyä kaikkea (neuleita) mitä ei muuten ehtis. Tai niin mie ainakin tein kolme vuotta sitten :D Onko laskettu aika jo lähellä?

Simpura kirjoitti...

Ihania malleja :)

Faline kirjoitti...

Brambles on kyl todella ihana, itelle ei olis tullut mieleenkään tehdä siitä tollasta.:) Tuli sellanen olo että jos tekis itselleki.:D Kumpa sais sitä aikaa jostain.:/

Epa kirjoitti...

Emma, ei nyt ihan vielä ole lähellä, 7 viikkoa vielä. Toistaiseksi ollaan vielä saikulla

riikka kirjoitti...

Ihanat pipot ja lapaset kans =)

Näppi kirjoitti...

On se todella ihana tuo piposi ja toinenki pipo! Värit on mukavan pirteitä.

Sara kirjoitti...

Nuo Hedda-myssyt on aivan ihania! Kaikkea suloista neulottua muutenkin täällä blogissasi!