perjantai 9. joulukuuta 2011

Taas täällä!

Hei, tällä hetkellä päiväni kuluvat sohvannurkassa käsitöitä tehden, joten esiteltävää riittää taas. En muista milloin olen saanut näin paljon kaikkea tehtyä!

Vessaan oli tarve saada pieni kori, joten pistin koukun sauhuamaan. Pieni kannellinen kori valmistui yhden illan aikana tv:tä katsoessa. Itsessään tuli napakka, mutta tein vielä sisään vahvikkeeksi pahvikehikon, niin pitää kauniisti muotonsa. Lankana jotain lahjaksi saatua ei niin houkuttelevaa pätkävärjättyä sukkalankaa kaksinkertaisena. Koukku 3mm.Koska kummipojalleni tehty, aiemmin esitelty pipo on auttamattomasti liian suuri. Tein toisen. Virkkasin 4mm? koukulla novitan luxus alpakkaa sekä hjertegarnin vidal alpakkaa. Kiva tuli!


Kummipojan pakettiin kääritään myös villasukat. Lankana 7 veljestä jämiä. Pojan äidin toiveesta iskin pohjaan liukuesteet. Ensimmäistä kertaa käytin ainetta, se oli ihan helppoa, toivottavasti vaan kaikki pallot ovat siellä jalkapohjan alla, sitä kun oli vaikea arvioida.


Nyt palaan neuleiden pariin :)

5 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Sähän olet ollut tosi tuottelias! Kaunis tuo kori, kiva tapa saada käytettyä sellaista lankaa, mitä ei tahdo esim. sukiksi. Tuollaiset korithan olisi kivoja joululahjojakin!

Hilmukka kirjoitti...

Moikka! Ihanaa löytää uusi blogi, herkullisia kuvia ja kauniita neuleita. Taidan tulla uudestaan vierailulle :)

Näppi kirjoitti...

Kivan värinen kori!!!

ArualMaria kirjoitti...

Tosi näppärän näköinen kori, tuossa langan väritys toimii oikein hyvin.

kivitasku kirjoitti...

Kivoja juttuja olet tehnyt!